Udzielono mi ostrzeżenia
Re: Udzielono mi ostrzeżenia
A to co Ty wyprawiasz jadąc po moich protoplastkach to jest w nowomowie lewicowej wkładanie kwiatuszków w lufy karabinów i śpiewanie protest - songów .
Wyłączam kompa i wychodzę DO PRACY .
Nie oglądam ,, Faktów '' TVN bo nie lubię kabaretów .
Radzę uważaj koleś na to co mówisz bo co powieszPUCHATY pisze: A to co Ty wyprawiasz jadąc po moich protoplastkach to jest w nowomowie lewicowej wkładanie kwiatuszków w lufy karabinów i śpiewanie protest - songów .
Może być użyte przeciwko tobie.
Wprost gnoju jedno zgłoszenie i posypią się osty
Ewentualnie zawsze możesz kupo prawackiego gówna
Być zbanowana.
Ewentualnie zawsze możesz kupo prawackiego gówna
Być zbanowana.
- Asia
- WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR

- Dał(a) podziękowania: 2 razy
- Otrzymał(a) podziękowania: 3 razy
Puchaty facet na poziomie nie przekazuje takich wiadomosci...
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
Nie mogę wprost uwierzyć. Kumulacja. Wczoraj pis spłynął, dziś poldas.
Jeszcze będzie normalnie.
Jeszcze będzie normalnie.
Dam poldasowi dostęp do mojego konta, tylko poproszę aby się podpisywał gdy coś napisze.
To już będzie druga osoba z dostępem, ale tamten to nic nie pisze, tylko czyta i wysyła PW.
Ja to, jak mówiłem: nic nie piszę bo jestem w delegacji Nie wiem czy wrócimy, bo tu wszystko lepsze i tańsze. Nawet mieszkania.
Sprzedalbym jedno mieszkanie w interiorze mazowieckim i mogę za to kupić domek z ogródkiem w Wersalu.
To już będzie druga osoba z dostępem, ale tamten to nic nie pisze, tylko czyta i wysyła PW.
Ja to, jak mówiłem: nic nie piszę bo jestem w delegacji Nie wiem czy wrócimy, bo tu wszystko lepsze i tańsze. Nawet mieszkania.
Sprzedalbym jedno mieszkanie w interiorze mazowieckim i mogę za to kupić domek z ogródkiem w Wersalu.
Mamy kolejny "numer";
Łatwo zgadnąć kto to tak nieskładnie napisał.Odczep sie o Ssouo - nie wolno ci go nazywac upsledzonym, a jak go jeszcze raz tak nazwiesz BAN!!